⛟ Rask levering! Gratis frakt ved bestilling over 800,-

✩ Ved beløp over kr 800,- får du en gratis gave

Gratis gaveinnpakning på din bestilling

Gratis retur! Norsk nettbutikk!

Utforsk Seiðr og Seiðr Clinique

26 nov, 2023 | Seidr Clinique

Her kommer litt mer informasjon om Seiðr og Seiðr Clinique produktene og hva som er forskjellen.

ABT, etablert i 2000, oppdaget spesielle proteiner i klekkevæsken til laks, tidligere ansett som et avfallsprodukt, som hadde en påvist positiv effekt på huden. Ledet av naturen siden den gang ønsket vi ikke bare å produsere naturlige hudpleieingredienser, men også ferdige naturlige hudpleieprodukter.

Inspirert av vår nordiske arv og den eldgamle praksisen til Seiðr, skapte ABT en rekke hudpleieprodukter som utnytter kraften til nordiske botaniske produkter for å gi milde, men effektive løsninger for alle hudtyper. Både Seiðr-merkets filosofi er sentrert rundt bærekraft, åpenhet og enkelhet, og merket er forpliktet til å bruke kun naturlige, giftfrie ingredienser og miljøvennlig emballasje.

Når det gjelder produkttilbud, inkluderer Seiðrs linje med hudpleieprodukter en rensemiddel, mist, 2 serum, fuktighetskremer og 2 kroppsprodukter som alle er formulert med naturlige, plantebaserte ingredienser.

Seiðr Clinique, derimot, tilbyr en rekke hudpleieprodukter av profesjonell kvalitet som er designet for å brukes sammen med behandlinger på kontoret. Seiðr Cliniques produktlinje inkluderer rensemidler, en toner, serum, fuktighetskremer og masker samt spesialiserte kroppsbehandlinger som anti-cellulitt og oppstrammende med oljer, kremer og geler.

Begge merkene er veganske og ikke testet på dyr. Begge er et godt valg for å oppnå sunn og vakker hud.

Oppsummert, mens både Seiðr og Seiðr-klinikken henter inspirasjon fra den eldgamle nordiske praksisen til Seiðr, har de forskjellige merkeidentiteter og produkttilbud. Seiðr fokuserer hovedsakelig på ingredienser fra Norden og er et mindre utvalg, mens Seiðr clinique tilbyr et større utvalg og egner seg også for SPA-er og salonger og ingrediensene er fra den nordlige halvkule.

0