⛟ Rask levering! Gratis frakt ved bestilling over 800,-

✩ Ved beløp over kr 800,- får du en gratis gave

Gratis gaveinnpakning på din bestilling

Gratis retur! Norsk nettbutikk!

Smykkene til Fjordskin!

27 mai, 2021 | Fjordskin, Nyheter

Alle smykkene til FJORDSKIN er allergi vennlig, og tåler vann. De er håndlaget og kommer fra hele verden. 
Jeg er veldig stolt av å ha smykker av høy kvalitet, som jeg kan selge med god samvittighet til kundene mine.

De som har bestilt smykker, har alle vært fornøyd! Av alle de smykkene som har blitt solgt, har kun en kunde opplevd at det ble ødelagt etter å ha brukt det en stund. Da sendte jeg henne et nytt med en gang!

Du får med andre ord kvalitets-smykker til en veldig hyggelig pris!

De aller fleste stenene er av Zirkonia, som tåler veldig mye. Selve materialet er rustfritt stål eller sølv, med noen få unntak av messing. Alle smykkene er 18K gullbelagt med et lag hvitt eller gult gull som gjør de ekstra solide. 

Mange har spurt om ringstørrelser. Noen av ringene er justerbare, men ikke alle. De andre kommer i forskjellige størrelser som 52, 55 og 57. Dette er de mest brukte ringstørrelsene. Jeg prøver å få tak i større, da flere har etterspurt dette.

Du kan bruke et målebånd for å finne din ringstørrelse. Da er det viktig å måle rundt leddet, så ringen kommer over det.
Om du ikke har målebånd, kan du bruke en tråd og deretter måle tråden med en linjal. Evt gå innom en gullsmed og måle der.

Det er enkelt å returnere varer hos FJORDSKIN. Om du angrer kjøpet, har bestilt feil ringstørrelse eller bare vil bytte til noe annet, er det bare å ta kontakt så ordner det seg! Jeg er opptatt av at du skal bli 100 % fornøyd og strekker meg langt for å gi deg god kundeservice.

Klem fra Heidi Elvira

0