⛟ Rask levering! Gratis frakt ved bestilling over 800,-

✩ Ved beløp over kr 800,- får du en gratis gave

Gratis gaveinnpakning på din bestilling

Gratis retur! Norsk nettbutikk!

Seidr Clinique

24 mar, 2023 | Nyheter, Seidr Clinique

Seidr Clinique

Jeg føler meg så utrolig heldig og privilegert som har blitt forhandler at det innovative og luksuriøse hudpleiemerket Seiðr Clinique. Den siste tiden har jeg testet ut mange av produktene i serien og blitt skikkelig imponert! Jeg er ikke bare fan av selve produktene, men også hele konseptet og hva de står for. Det er viktig for meg at det er en helhet. Det gjelder alt i fra bærekraft og miljø, til effektive ingredienser som gir synlige resultater! Alt må være på plass, og det er det!

Her kan du stole på at du får det beste på markedet innen hudpleie. Du vil se at huden endrer seg. Produktene er laget med nøye utvalgte ingredienser fra den nordlige halvkule, som huden din vil elske! Jeg har valgt å starte med de 7 favorittproduktene i Seidr Clinique serien. Etter hvert kommer det flere.

Håper dere blir like glad i disse produktene som det jeg er. Send meg gjerne tilbakemeldinger! Det er alltid gøy å høre hva dere synes om nye hudpleieprodukter! Bare ta kontakt om dere har spørsmål rundt ingrediensene, produktene eller andre ting. Du kommer ikke til å angre på at du byttet til Seiðr Clinique!

Klem fra Heidi Elvira

Her kan du lese mer om SEIDR CLINIQUE og hele konseptet:

Fryktløse kvinner leder an i kampen for en lysere og vakrere fremtid. Hudpleiemerket Sei∂r clinique deler det samme lidenskapelige ønsket om forandring. Det har en sterk nordisk arv og inneholder unike ingredienser fra den nordlige halvkule med opptil 10 ganger mer aktive ingredienser. Vi har en rent vitenskapelig tilnærming til hudpleie, og de aktive ingrediensene våre er hentet utelukkende fra uberørte nordlige områder. I stedet for å bruke kjemiske ingredienser som over tid kan skade huden, bruker vi kun naturlige, rene og svært effektive ingredienser. De positive fordelene med ingredienser fra naturen har vært kjent lenge. I hudpleiebransjen tilsettes det vanligvis kun små mengder aktive ingredienser, uavhengig av om de er naturlige eller kjemiske. Produktene fra Sei∂r clinique inneholder opptil ti ganger flere aktive ingredienser enn bransjestandarden – og alle er helt naturlige. Hver kvinne er unik. Derfor er produktene våre skapt for alle hudtyper. Våre naturlige ingredienser fra den nordlige halvkule gir huden din en frisk og sunn glød – “A Force of Nature”!

Da vi var vikinger, levde vi i perfekt harmoni med naturen og hadde stor respekt for den skjøre balansen i økosystemet som sørget for at vi kunne overleve og vokse. I dag lar vi oss fortsatt påvirke av denne arven og kunnskapen, mens vi utforsker den ville og rene naturen for å finne unike og kraftfulle ingredienser til huden. Denne arven ligger til grunn for hvem vi er i dag og underbygger vår urokkelige drivkraft for å fremme hudpleieindustriens grønne skifte. Seiðr beskriver de magiske metodene som ble brukt for å forutse og forme fremtiden i norrøn mytologi. Med ny vitenskap kan vi finne de mest virkningsfulle, naturlige ingrediensene og skape bærekraftige og miljøvennlige hudpleieprodukter. Vi utforsker naturens magiske krefter.

Seiðr clinique vektlegger naturlige og rene ingredienser fra den nordlige halvkule.

Serien retter seg mer mot den avanserte kosmetikk bruker med et bredere utvalg av ansikts- og kroppspleieprodukter. Det er også utviklet behandlinger for Seiðr clinique som kan nytes i våre partneres salonger, klinikker og spa. Serien er full av naturlige og unike ingredienser som gir huden din alt den trenger av pleie!

Ekte nordisk natur

Samlet fra det nordiske landskapet, har våre uberørte og unike ingredienser blitt dyrket av naturen gjennom århundrer. Deres gjenopprettende krefter har utviklet seg fra styrken til å beholde sin livskraft mot de harde nordiske elementene.

Her kan du lese litt om navnet Seiðr, og hvor det kommer fra:

Landnáma bók (en bok om de tidlige norrøne bosetningene på Island, skrevet tidlig på 1200-tallet) nevner en mektig kvinne ved navn Þuríður Sundafyllir («Fjordfyller»). Hun fikk dette navnet på grunn av sin beherskelse av den gamle nordiske praksisen med Seiðr. Med sine trolldomsevner var hun i stand til å fylle hver fjord med fisk i en tid med hungersnød i Hålogaland, noe som demonstrerte sin styrke og motstandskraft.

Inspirert av mektige kvinner som henne, er vi stolte av å introdusere Seiðr Hudpleie og Seiðr klinikk. Våre hudpleieserier feirer den eldgamle praksisen med Seiðr og har som mål å styrke kvinner overalt til å omfavne sin indre styrke og skjønnhet. Med naturlige ingredienser og en forpliktelse til bærekraft, vil våre produkter hjelpe deg med å oppnå sunn og glødende hud.

Bli med å feire kvinners prestasjoner gjennom historien, og løft hudpleierutinen din med Seiðr Clinique.

ABT har formulert produktene selv og eier hele verdikjeden til den svært eksklusive serien Seiðr and Seiðr Clinique. Produksjonen foregår i Canada. Seiðr and Seiðr Clinique har inntatt en posisjon der de benytter en meget høy andel aktive ingredienser i kremene sine. Alle ingredienser er fra norden og eller den nordlige halvkule.  Det er nær 10 ganger mer aktive ingredienser i disse premium kremene enn i tradisjonelle hudpleie produkter forklarer CEO Håvard Lindstrøm.

0