VELKOMMEN TIL FJORDSKIN! 💙

Dette er en norsk nettbutikk, som det er helt trygt å handle fra.

Alle varer sendes fra Norge. Det er ingen ekstra kostnader.

Hos Fjordskin finner du håndlagde smykker av høy kvalitet til moderne damer. Smykkene er stort sett laget av rustfritt stål og sølv. Noen få smykker er laget av messing. Alle smykkene er 18K gullbelagt med enten hvitt eller gult gull. De tåler vann og skifter ikke farge. I tillegg er de allergi vennlig, helt uten bly og nikkel.

Hos Fjordskin finner du også en nøye utvalgt hudpleieserie som heter Seidr Clinique.

SEIDR Clinique er nyskapende, bærekraftig hudpleie på høyt nivå, rettet mot kvinner og menn som ønsker å ta best mulig vare på huden sin, samtidig som de ivaretar miljøet. Det fantastiske med disse produktene er at de kun bruker naturlige ingredienser fra den nordiske halvkule. Er du ute etter det nyeste og mest innovative innen hudpleie, er SEIDR Clinique det beste valget du kan ta! Her kan du stole på at alle ingrediensene er nøye utvalgt og testet.

Dette er effektiv og luksuriøs hudpleie, som gir synlige resultater! I tillegg er alle produktene veganske og selvfølgelig ikke testet på dyr! 

 

Fjordskin har alltid fokus på miljø og velger miljøvennlig emballasje. Her brukes det emballasje av resirkulert papp og papir når pakkene sendes. Teip og klistremerker er også helt uten plast.

Retur er enkelt og gratis. (Se gjeldende salgsbetingelser)

Tilbakemeldinger/spørsmål kan sendes til: post@fjordskin.no eller ta kontakt på chat.

Jeg svarer så raskt jeg kan!💙

Vennlig hilsen Heidi Elvira, eier av Fjordskin

Heidi Elvira