VELKOMMEN TIL FJORDSKIN! 💙

Dette er en norsk nettbutikk, som det er helt trygt å handle fra.

Alle varer sendes fra Norge. Det er ingen ekstra kostnader.

Hos Fjordskin finner du håndlagde, allergi vennlig/nikkelfri smykker av høy kvalitet til dame. Smykkene er laget av rustfritt stål eller sølv. Alle smykkene er 18K gullbelagt med enten hvitt eller gult gull. De tåler vann og skifter ikke farge. I tillegg er de allergivennlig, helt uten bly og nikkel.

Hos Fjordskin finner du også en nøye utvalgt hudpleieserie som heter Seidr Clinique.

SEIDR Clinique er nyskapende, bærekraftig hudpleie på høyt nivå, rettet mot kvinner og menn som ønsker å ta best mulig vare på huden sin, samtidig som de ivaretar miljøet. Det fantastiske med disse produktene er at de kun bruker naturlige, super effektive ingredienser fra den nordlige halvkule. Seidr Clinique inneholder 10 ganger mer aktive ingredienser enn annen hudpleie på markedet. Produktene er veldig drøye, så de varer overraskende lenge. Er du ute etter det nyeste og mest innovative innen hudpleie, er SEIDR Clinique det beste valget du kan ta! Her kan du stole på at alle ingrediensene er nøye utvalgt og testet.

Dette er effektiv og luksuriøs hudpleie, som gir synlige resultater! I tillegg er alle produktene veganske og selvfølgelig ikke testet på dyr! 

 

Fjordskin har alltid fokus på miljø og velger kun miljøvennlig emballasje. Her brukes det resirkulert papp og papir når pakkene sendes.

Tilbakemeldinger/spørsmål kan sendes til: post@fjordskin.no eller ta kontakt på chat.

Jeg svarer så raskt jeg kan!💙

Vennlig hilsen Heidi Elvira, eier av Fjordskin

Heidi Elvira fjordskin