⛟ Rask levering! Gratis frakt ved bestilling over 800,-

✩ Ved beløp over kr 800,- får du en gratis gave

Gratis gaveinnpakning på din bestilling

Gratis retur! Norsk nettbutikk!

Om FJORDSKIN smykkene

5 jan, 2024 | Nyheter

18K Gullbelagt Rustfritt Stål: Dette gir en holdbar base som er belagt med et tykt lag av 18K gull, noe som gir smykkene en luksuriøs finish og varig glans. 

Anledninger: Fjordskin smykker passer perfekt til både festlige anledninger og til hverdagsbruk.

Eleganse & Unikhet: Våre smykker blir lagt merke til og vil garantert gi deg mange hyggelige komplimenter. De er designet for å være både vakre og holdbare.

Holdbarhet: Produsert med fokus på kvalitet, våre tåler vann og er designet for daglig bruk, uten å miste sin farge eller glans.

Retur: Vi tilbyr gratis retur for at du skal føle det trygt å handle hos Fjordskin.

FJORDSKIN smykker inkluderer elegante halskjeder, glitrende øredobber, og forseggjorte armbånd som er perfekte for alle anledninger. Vi har også enkle, men stilige smykker som kan bæres alene eller kombineres for et lag-på-lag-utseende. Smykkene er håndlaget med kjærlighet og er av høy kvalitet! 🖤 Med fokus på fine detaljer og kvalitetshåndverk, representerer Fjordskin smykker en blanding av moderne stil og tidløs eleganse.

Vannbestandighet: Våre smykker er designet for å tåle kontakt med vann, slik at du kan være trygg på at de ikke blir misfarget.

Vedlikehold: Selv om smykkene er holdbare, anbefales det å unngå direkte kontakt med sterke kjemikalier og oppbevare dem i en smykkepose eller eske når de ikke er i bruk.

Gaveinnpakning: Vi tilbyr gratis gaveinnpakning på din bestilling om du ønsker det.

Gave med Bestillinger: For bestillinger over 800 kr, inkluderer vi en gratis gave som en ekstra takk for at du velger Fjordskin.

Kvalitetsgaranti: Alle våre smykker gjennomgår grundige kvalitetskontroller for å sikre at de oppfyller vår strenge standard.

0