⛟ Rask levering! Gratis frakt ved bestilling over 800,-

✩ Ved beløp over kr 800,- får du en gratis gave

Gratis gaveinnpakning på din bestilling

Gratis retur! Norsk nettbutikk!

Nikkel Allergi

19 sep, 2023 | Nyheter

Nikkel er et sølvfarget metall som finnes i mange av produktene du omgir deg med i hverdagen. Vanligvis er det smykker, klokker, glidelåser, bukseknapper, brilleinnfatninger, beltespenner etc som utløser nikkelallergi, siden de er i kontakt med huden. I loven har det blitt satt grenser for hvor mye nikkel som kan avgis fra produkter som er beregnet til langvarig kontakt med huden. Hvis du allerede er nikkelallergiker og utsettes for nikkel, kan allergien din forverres og medføre allergisk kontakteksem. Derfor er det viktig at du er bevisst på hvor du kjøper smykkene dine.

Da jeg åpnet nettbutikken Fjordskin, bestemte jeg meg for å kun ta inn nikkelfri smykker. Det er fordi det er utrolig mange mennesker som reagerer på nikkel og jeg ønsket at alle skal kunne bruke smykkene fra Fjordskin. Mange av mine venner og kjente som har nikkelallergi, bekrefter at det går helt fint å bruke både ringer, armbånd, halskjeder og øredobber.
Du kan trygt kjøpe smykkene dine hos Fjordskin. I tillegg til at de er allergivennlig, kvalitets sikrer jeg så mange smykker som mulig før jeg legger de ut i butikken, så jeg vet at de tåler både vann, svette og hverdagsbruk.

JA TIL NIKKELFRI SMYKKER SOM ALLE KAN BRUKE!

Vennlig hilsen
Heidi Elvira, eier av Fjordskin

0