CategoriesFjordskin

Silikon Led Maske

Fjordskin Silikon Led-Maske

 

Jeg er veldig stolt av FJORDSKIN Silikon Led Maske og tenkte jeg skulle dele litt mer informasjon om denne innovative led -masken. Noen er nok litt skeptiske og ikke helt overbevist om at en led maske kan gjøre noe med huden.

Jeg var en av de som ikke hadde så stor tro på den, men det har endret seg.
Jeg begynte å bruke min led-maske da jeg åpnet FJORDSKIN for 10 mnd siden.
Etter kort tid ble jeg imponert over hva den kunne gjøre med huden min. Jeg hadde områder med store porer og ujevn hudtone. I tillegg savnet jeg den fine gløden alle snakket om. Nå bruker jeg den jevnlig og huden min ser endelig sunn og frisk ut. Porene er betydelig mindre og jeg klarer å holde melasmaen i sjakk!
 
Jeg synes det er best å ha den på før jeg skal legge meg, men det er opp til hver enkelt.
Jeg renser huden godt og smører på et tynt lag med mitt favoritt- serum som fremdeles er MARINA MIRACLE Amaranth Night Serum 30 ML – Fjordskin.no 
 

Husk at det er viktig å prøve seg frem ift tidsintervall og finne riktig lysbehandling til din hud. Jeg hjelper deg gjerne med dette. Det følger med en bruksanvisning i esken til led-masken, og en oversikt over alle behandlingslysene og hva de gjør med huden din. Det er ikke sånn at alle kan bruke alle lysene. Jeg som har melasma, kan feks ikke bruke det blå lyset. Jeg bruker rødt, grønt og laserlys. Her er litt mer informasjon som også ligger på produktsiden i nettbutikken:

 
FJORDSKIN Silikon Led maske har hele 7 forskjellige behandlinger å velge mellom. Det følger med en bruksanvisning i esken. Der står det en detaljert beskrivelse av hvert enkelt behandlingslys, så du kan finne det som passer best for din hud.
 
Denne masken kan behandle alt fra acne-arr og fet hud, til store porer og ujevn hudtone.
Led masken kan brukes av voksne i alle aldre, med alle slags hudtyper. Det er det som er så fint!
Den er laget av super myk og behagelig silikon.
 

FJORDSKIN Silikon Led Maske er et innovativt lys-terapi-apparat utviklet med banebrytende infrarød teknologi for behandling av diverse hudproblemer. Produktet er designet for å gi huden din en spesialtilpasset behandling. Klinisk bevist å redusere fine linjer og rynker, forbedret hudstruktur, og økt blodgjennomstrømning.

FJORDSKIN Silikon Led Maske er designet for å behandle både ansikt og hals. Den passer til alle ansiktsformer. Materialet er i fleksibel og myk silikon, som hviler komfortabelt og tett på huden.

Det var faktisk NASA som først forsket på teknologien bak lysterapi og LED masker. De utviklet LED-lysteknologi for å undersøke om man kunne gro planter inne i romfergene da de var ute i verdensrommet. LED-lys stimulerer celler til å produsere mer av det kjemiske stoffet ATP som øker sunn vekst og produksjonen av kollagen. Da forskerne prøvde infrarødt lys på astronautene viste det seg at sårene deres grodde raskere. Videre forskning viste flere ulike positive effekter av infrarødt lys på huden vår – og dermed var vitenskapen om LED-lysterapi født.

FJORDSKIN Led maske er utrolig behagelig og enkel å bruke. Du kan lukke øynene, tenke på noe hyggelig og la led masken gjøre jobben!
 

Man må rense huden godt før man setter på masken. Bruk f.eks MARINA MIRACLE Sweet & Creamy Oil Cleanser 110 ML. Huden skal være ren og tørr. Du kan bruke masken uten produkt evt med et tynt lag serum. FJORDSKIN anbefaler:

Den første gangen du bruker FJORDSKIN Silikon Led-Maske bør du prøve deg litt fram for å se hvordan huden reagerer.
La masken være på maks 1-2 minutter. Du kan oppleve å bli litt rød, spesielt hvis du har sensitiv hud, men dette er helt normalt og vil forsvinne ila kort tid.
Prøv deg fram med korte intervaller, 2 ganger i uka i starten. Deretter kan du bruke led-masken etter behov. Huden fortsetter å regenerer/fornye seg i opptil 48 timer etter behandling.
Det er helt ufarlig å bruke led-masken. Du vil ikke kjenne noe ubehag, men noen kjenner litt lett prikking i huden. Det er helt normalt!

Etter behandlingen kan du smøre på et godt lag med ditt favoritt serum , feks dette effektive serumet fra Marina Miracle:

MARINA MIRACLE Amaranth Night Serum 30 ML  og avslutte med den kremen du liker best.

Jeg anbefaler KALAHARI Evening Moisturiser 50 ML – Fjordskin.no som er en rik, behandlende nattkrem.

Eller denne kremen fra Grums GRUMS Hydra Calm Face Cream 50 ml – Fjordskin.no som roer ned og beskytter huden din, og gjør den sunn og myk.

 

Om du har noen spørsmål om FJORDSKIN Silikon Led- Maske er det bare å ta kontakt!💙

 

Send gjerne spørsmål/tilbakemeldinger/bilder til post@fjordskin.no.

Klem fra Heidi Elvira 💙

 

Silikon Led maske
Silikon Led maske
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *