CategoriesFjordskin

Hudpleieprodukter som ikke er testet på dyr

Hei!

Fjordskin har rene og effektive hudpleieprodukter. I tillegg er ingrediensene utvunnet og produsert på en bærekraftig måte. Du finner ikke produkter som er testet på dyr. Det burde være en selvfølge, men dessverre blir det fremdeles utført grusomme dyreforsøk.

Jeg anbefaler alle å laste ned appen dyrevennlig. Der vil du kunne søke etter de aller fleste hudpleiemerker og sjekke om de følger peta’s retningslinjer for dyrevennlig kosmetikk. Det er ikke riktig at kaniner og mus skal bli torturert for at vi skal få en ny dagkrem eller mascara.

De aller fleste nye merker, tester ikke på dyr, så det er fullt mulig å produsere kosmetikk ved å teste på andre måter. Hos Fjordskin får du rene, naturlige produkter som er både veganske og økologiske. De er effektive og blir testet nøye før de tas inn i varmen. Jeg har takket nei til å ta inn flere produkter som ikke passer inn hos Fjordskin. Det er viktig for meg at du skal kunne stole på, at her er alt gjort av hensyn til både miljø og dyr. Det blir brukt resirulert papp emballasje, papirklistremerker og papirteip. Ikke det peneste kanskje, men det beste for planeten vår. Og det som føles mest riktig!❤

BEST FOR HUDEN, BEST FOR PLANETEN!

Om du har noen tanker/tips rundt dette, ta gjerne kontakt på post@fjordskin.no

Klem fra Heidi Elvira

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *