CategoriesFjordskin

Hudpleie Lørenskog

Hei!💚
Mange lurer på om de kan komme innom Fjordskin i Lørenskog og det er veldig hyggelig. Kundene mine er alltid velkommen til Fjordskin for å hente bestillinger eller slå av en hudpleie prat. Jeg har lageret med hudpleie og accessories på Fjellhamar, så de som bor i nærheten må gjerne komme innom.
Hvis du trykker på «Hent hos Fjordskin» når du velger frakt alternativ, får du en sms når du kan hente pakken din på kontoret. Det er alltid koselig å ta en kopp te/kaffe og en hudpleie prat.
Jeg pusser for øyeblikket opp et nytt kontor, og det skal bli så deilig å få det ferdig! Jeg liker å ha alle hudpleie produktene i nettbutikken synlig. Både fordi de er så vakre å se på, men også fordi det er oversiktlig og ryddig.
Kontoret blir mørke grønt, og det passer fint, for jeg har et stort fokus på miljø og bærekraft. Noe folk flest blir mer og mer opptatt av.

Om du bor, eller er på besøk i Lørenskog, er det bare å komme innom for å skravle litt om hudpleie. Jeg har som regel noen små prøver på hudpleie produkter liggende som jeg med glede gir bort.

Hilsen fra Heidi Elvira 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *