CategoriesFjordskin

Velkommen til FJORDSKIN sin egen blogg! 💙

Takk til alle dere som har handlet, støttet, likt og delt. Det er spennende, men samtidig utfordrende å åpne en ny nettbutikk, så jeg setter stor pris på alle gode ord.
Jeg er opptatt av ren, effektiv hudpleie som faktisk gjør noe for huden min. Vi har alle kastet bort penger på produkter som ikke holder det de lover. Mange hudpleiemerker inneholder kjemikalier som rett og slett er skadelige for helsen vår. Det er derfor viktig at vi er bevisste på hva vi smører på huden.

Når du er klar over dette, kan du som forbruker gjøre et bevisst valg. Du kan velge giftfrie alternativer. Hos FJORDSKIN finner du kun trygge produkter, som du kan smøre på huden uten å måtte bekymre deg for innholdet. FJORDSKIN har kun merker som er bærekraftige, økologiske, veganske og naturlige. Handler du på Fjordskin.no får du får du effektive, prisvinnende produkter med kompromissløs kvalitet.

Her er noen av  hudpleiemerkene:

Marina Miracle

MARINA MIRACLE er et norsk hudpleiemerke, laget av gründer, Marina Elisabeth Engervik, som ble født med atopisk eksem. Her forteller hun litt av sin historie:

”Eksemet ble så ille at jeg ble innlagt på sykehus, bare 4 år gammel. Og som tenåring og ung voksen var jeg mye plaget med akne, sensitiv og irritert hud. Jeg prøvde forskjellige behandlinger og produkter, men jeg fant ikke noe som ga en varig forbedring og holdt huden min i en sunn balanse.
Jeg innså at jeg måtte løse problemet selv. Etter selvstudie av formuleringsprosesser, hudvitenskap og ingredienser hadde jeg tilegnet meg nok kunnskap til å formulere en ansiktsolje. Og huden min ble endelig fin og balansert. Jeg perfeksjonerte formelen og delte produktet med venner og familie med forskjellige typer hudproblemer, og alle så forbedringer i huden sin. De gode nyhetene spredte seg raskt og folk begynte å spørre etter ”mirakeloljen”, og slik ble ”Marina Miracle” til.

Marina Miracle er en ny fantastisk innovativ hudpleieserie med produkter til alle hudtyper og aldre. Alle produktene er laget i Norge. De har serum til menn også. Produktene er minst 70 % sertifisert økologisk. De er også veganske og ikke testet på dyr! Min favoritt er  MARINA MIRACLE Amaranth Night Serum 30 ML . Dette anti-age serumet kan brukes av alle, men passer best til oss over 40 med normal/tørr hud.

Kalahari Skincare

KALAHARI SKINCARE er et annet merke jeg har valgt å ta inn i butikken. Jeg er selv en stor fan og ser at disse produktene virkelig holder det de lover. Det er lett å bli avhengig, når noe er så bra! Kalahari Skincare er et prisvinnende, UNISEX hudpleiemerke med de beste ingrediensene hentet fra Kalahari-ørkenen. Carina Franck, grunnleggeren av Kalahari Skincare, er selv oppvokst i Afrika og hennes arbeid gjenspeiler hennes respekt for naturen og menneskene som bor der. Kalahari Skincare er utviklet over lang tid av et dedikert team bestående av eksperter på botaniske ingredienser og forskere på kosmetiske ingredienser. De svært effektive formuleringene inneholder høyklassifiserte botaniske oljer og planteekstrakter fra Afrika, kombinert med ingredienser fra kjente internasjonale laboratorier. Kalahari Skincare gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. Inneholder Phyto-kjemikalier(effektive ingredienser som finnes i planter) Planteoljer og ekstrakter har blitt forenet i en luksuriøs hudpleieserie, som gjenoppretter og nærer huden din. Kalahari skincare tester ikke på dyr. Forpakningene er 100 resirkulerbare.

Kalaharai Skincare gir en del av overskuddet tilbake til urbefolkningen i Kalahari-ørkenen. Hver gang du kjøper et Kalahari Skincare produkt, er du også med på å støtte dette prosjektet❤️

Det er alltid vanskelig å velge et favorittprodukt, når det er så mange bra, men jeg må nevne KALAHARI Phyto Rich Moisturiser 50 ML  som jeg bare elsker!!

Kalahari Phyto Rich Moisturiser er en rik fuktighetskrem som inneholder lipid-rike planteoljer, fuktbindende ekstrakter og en ny generasjon peptider, nemlig Homodetic Cyclin Peptin. Kremen har egenskaper som “lukker” fukt inne i huden og næringsstoffer som er rike på antioksidanter. Disse forebygger og reduserer rynker og fine linjer, og etterlater huden smidig, oppstrammet og samtidig gir masse fukt.

Passer til alle hudtyper, bortsett fra fet hud, eller hud med akne.

Evolve Organic Beauty

EVOLVE ORGANIC BEAUTY er en hudpleieserie som virkelig skiller seg ut ved at alle produktene er håndlaget med kjærlighet. Her får du en komplett serie delikate, økologiske hudpleieprodukter. Produktene er laget med de fineste naturlige og økologiske oljer samt supermat som gir ekte resultater. EVOLVE Organic Beauty har produkter for alle hudtyper og alle aldre. Passer perfekt til sensitiv hud. Alle produktene er veganske og fri for dyretesting. De er produsert i små porsjoner for å kunne garantere ferskhet og høy kvalitet. EVOLVE Organic Beauty har blitt et populært hudpleiemerke og vunnet mange priser for sine unike formler. Disse miljøvennlige og bærekraftige produktene kommer fra Hertford i England og har blitt en favoritt i mange land, inkludert Norge ❤️

Evolve Organic Beauty har også mange fine gaveesker som det føles godt å både gi og å få.. Nesten alle krukkene/flaskene er av glass. Glass kan gjenvinnes i det uendelige. Emballasjen rundt er av gress-papir, resirkulert papp eller sopp som er biologisk nedbrytbart.

BEST FOR HUDEN, BEST FOR PLANETEN!🌏

Mitt favoritt-produkt fra EVOLVE ORGANIC BEAUTY er helt klart: EVOLVE Rose Quartz Facial Polish 60 ML Denne peelingen kan ikke beskrives, den må rett og slett bare oppleves!😍 Huden føles helt fantastisk etterpå! Silkemyk og med en vakker glød som varer leeeenge!

I 2022 kommer det flere nye produkter og kanskje også noen overraskelser og konkurranser.😁
Ta vare på dere selv og hverandre!💙 GODT NYTTÅR!
Hilsen FJORDSKIN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *