CategoriesFjordskin

Om Hudpleiemerkene

Marina Miracle

Marina Miracle har en stor lidenskap for effektive ingredienser med eksepsjonell kvalitet. Alle Marina Miracle produktene er 100% naturlige og laget i Norge. Det som skiller disse produktene fra mange andre naturlige merker er de komplekse formlene, blandingen av nordiske og eksotiske ingredienser og avansert bruk av probiotika. Alle ingrediensene de bruker er valgt med omhu. Marina Miracle bruker kun naturlige og veganske ingredienser, og hvert produkt inneholder minst 70% sertifiserte økologiske ingredienser. Bare det beste er bra nok for huden din! Marina Miracle deler sin kunnskap og forskning med glede, gjennom sine innovative skjønnhetsprodukter. De ønsker å bidra til en tryggere hverdag med ingredienser som vil få huden din i en sunn balanse. Huden blir både mykere, renere og sunnere. Denne luksuriøse hudpleieserien er utviklet for å gi en frisk og vakker hud med en fantastisk glød!

 

Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty er et Engelsk kosmetikkmerke som ble utviklet for å gjøre det enkelt å leve sunt og grønt i hverdagen. De tilbyr en komplett serie delikate økologiske produkter til hud, kropp og hår. Produktene til Evolve Organic Beauty er håndlaget med de fineste naturlige og økologiske oljer og supermat hentet fra hele verden, som gir ekte resultater. Alle produktene er veganske og fri for dyretesting. De er produsert i små porsjoner for å garantere ferskhet og høy kvalitet. Evolve Organic Beauty har fokus på miljø og bærekraft. De bruker glass, resirkulert papp, gresspapir og emballasje av sopp istedenfor plast. Evolve er også kjent for å lage produkter med ekstra deilig konsistens og behagelige duft. 

Kalahari Skincare

Kalahari Skincare er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er kjent som en “phyto-effektiv” (phyto=planter) produktserie som er utviklet over tid av et dedikert research team bestående av eksperter på botaniske ingredienser og forskere på kosmetiske ingredienser. Kalahari Skincare har klart å finne den beste måten å blande botaniske og vitenskapelige ingredienser på! De svært effektive formuleringene består av ekstrakter fra trær og planter, kombinert med ingredienser fra kjente, internasjonale labratorier. Planteekstraktene er bærekraftig utvunnet av det afrikanske urfolket. Dette er en høykvalitets hudpleieserie som virkelig gjenoppretter og nærer huden din. Kalahari Skincare gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. Forpakningene er 100% resiruklerbare. Inneholder ikke parabener, mineraloljer, sulfater, MIT’s, kunstige fargestoff, derivater fra lanolin, Formaldehyd eller Isopropylene Glykol. Kalahari Skincare tester ikke produkter eller ingredienser på dyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *